Att göra "Censur" i sin egen dagbok...

Faan va svårt det är att veta in eller ut. Jag ska inte skriva om det ena och/eller det andra, samtidigt ska detta vara ett utlopp för mina tankar och en slags dagbok som slipper bli stulen och tjyvläst utan kan läsas direkt utan att lämna sin fina plats på nätet.

Men hur gör man då?

Jag har en massa tankar i huvudet som jag har en extremt stor lust att "skriva ur mig", men då kommer genast den lilla censurdjävulen upp och slänger ett "Tänk på att inte skriva ditt eller datt nu". För faan, kan ju komma upp i alla möjliga sammanhang. *suck*

Det funkar inte för mig. Antingen skriver man från djupet och får ur sig det man vill få sagt eller också skriver man inte alls. Men jag kan varken låta bli att skriva eller skriva ur alla tankar och funderingar som snurrar runt. Till och med allt jag skrivit här nu har gått både en eller två vändor genom censurdjävulen innan jag präntat ner det.

När allt tänkts igenom några gånger så blir det tjatigt och förlorar sin vikt. Då känns lusten att skriva extremt liten.


Men men... Hitta dagens censur, läs mellan raderna och se vad jag säger. Snälla...

Lösenord?

Jag funderar på att lösenordskydda bloggen. Känns bra på något sätt att kunna hålla koll på den extremt få besökare lilla jag har här.

Låter det intressant?

Här finns fula bilder från Matfestivalen i lilla Skövde btw. :)

Sagts på bussen idag...

...av min fyraåriga dotter.

"Jag är snart stor,  det tar lång tid att bli stor men jag har redan väntat jääättelänge, så det är inte långt kvar nu"

Fortsättningen...

Så har det gått några dagar sen man satt framför en domare och pratade och kortfattat så har det blivit lite ändringar.

¤ Rättegången är satt på pause. Nu är det föräldrarådgivning som gäller. Detta tycker  jag är skitbra för jag vill få det att funka, jag vill inte att min dotter ska bo enbart hos en förälder eller att en av oss föräldrar ska ha vårdnaden. Jag vill att min lilltjej ska ha känna att hon bor hos båda sina föräldrar.

Hur det kommer gå, ja det får vi se framöver men det känns bra just nu.

¤ Det kommer inte dyka upp bilder på min dotter mer här på ett tag (hör Joel hurra :P) då det vid rätten kom upp som något negativt att jag lägger upp bilder och videoklipp på min dotter här. Dels för att hon kanske inte skulle tycka om att finnas på nätet när hon är vuxen och dels för att jag inte rådfrågat min dotters mamma innan.

Fair. Iof så ändras ju inte min dotters oförstående över att hon finns på nätet även om jag skulle ha fått lov från hennes mor. Men det är en liten sak att gå med på. Jag har min dotter. det är mycket viktigare än att ag kan skryta med hur bra hon cyklar. Ni får nöja er med skryt i textform istället.



Det är det kortfattade, nu försvinner jag ett tag till. Behöver fundera...

RSS 2.0