Lilltjejen har fått Pippi! ;P

Japp. Senaste favoriten nu är Pippi Långstrump. Tyvärr (:P) inte den "riktiga" Pippi Långstrump utan den tecknade. Jag som är uppvuxen med Astrid Lindgrens första Pippi-filmer tycker inte alls om den tecknade versionen, även om jag börjat vänja mig till den mån att jag klarar av att se det nu iaf.

Men lilltjejen, hon bara älskar den. Eller ja, hon älskar låten i början, faktiskt mycket mer än själva filmerna hehe...


Visst é hon söt, och bara min, min i 2 hela veckor nu ;D

Skit!

image69

Puke - Eminem



Den låten tillsammans med Big Weenie av samme herr E. är fantastiska låtar att lyssna på när irritationen och ångesten över vissa människor måste få ett utlopp. :)

Kl. är 21:19 och allt är lugnt.

Detta har hänt...

Jag vet att mitt senaste inlägg (som ingen antagligen läste :P) är lite småmysko samtidigt som det igentligen är ganska självklart. Men för att förtydliga det hela så tänkte jag gå igenom lite vad som har hänt.

Igår fick jag ett lite chockartat sms från mitt käre ex. Vi har haft ett ganska bra antal månader av lugn nu så igentligen var det väl väntat, men jag tog åt mig väldigt illa trots detta. All skitsnack åsido så trodde, eller hoppades jag iaf, att hon inte skulle ta sin skitsnack till den här nivån.

Uppenbarligen hade jag fel.

Detta sms'et fick jag iaf igår (efter år av tjatande om att hon ska ringa om det är något så man kan prata, vilket fortfarande aldrig hänt).
"Hej! Tänkte berätta att jag varit i kontakt med en advokat som kommer skicka ett brev nu i veckan med förslag på theas boende o umgänge. Om du tycker annorlunda än mig och vi inte är överens kommer det gå till tingsrätten o avgöras där, troligen gör soc en utredning med i så fall. Jag föreslår att thea ska bo hos mig, orkar inte diskutera det igen per telefon så jag har gjort så här nu. Men som sagt, brevet kommer i veckan."

Lite lustigt igentligen eftersom det är jag som stått för försöken till kommunikation, tills jag helt gav upp efter att hon bara gjort om allt till personliga påhopp. (Vilken ålder tjejerna som min far dejtar har är ju inte av någon betydelse för hur jag uppfostrar min dotter, och definitivt inget man slänger upp på en blogg på Lunarstorm)

Nåväl, idag fick jag iaf följande papper:


(om bilderna i full storlek är otydliga så högerklicka och välj "spara som..." så sparas de i läsligare skick på datorn.)

Som ni kanske förstår så är detta lite jobbigt (läs "förbannat jobbigt") så jag har lite att stå i här.
Nu är ju 99% av det som står här ren och skär lögn så jag har ganska stort hopp över att vinna det om det går till rätten, men det är klart att jag ändå är orolig. Thea (stavas med "h") är det viktigaste i mitt liv och bara tanken på att det finns minsta möjlighet att jag ska "förlora" henne gör mig illamående.


Vi får se hur det löser sig... :S

Att knäcka någon...

Alla människor går att knäcka, att bryta ner och att få dem förkrossade. Det är lätt igentligen, allt man behöver göra är att ta ifrån dem det de bryr sig om mest, de saker och personer som gör livet värt att leva.

Hur man får reda på vilka saker dessa är, det kan vara svårt men inte alltid, ibland vet man vad som gör livet värt att leva för en viss person.

Någon som stod mig väldigt nära för länge sen vet exakt vad som är viktigast i mitt liv och nu försöker hon ta det ifrån mig.




Hur tänker en sådan människa igentligen?

Japp.

Ja det var ett jekla tag sedan jag skrev här sist. Hur sammanfattar man all den tiden igentligen? Jo, det gör man inte haha.. kanske lite då.

Sen senast har min dotter fyllt år och firats två gg om (en gång hos sin mamma med mig min och exets mor m.m. och en gång hos mig med mina mostrar m.m.) lilltjejen och jag har besökt badhuset (igen) hon har hoppat i vattenpölar och vart med i tidningen hehe...

Hon var även med i radion då de intervjuades över det nya dagiset som ska byggas. Det var ju dagisbränder här minst en gång i veckan för ett år sen nu (vilket ni få som läste min gaaaamla blogg vet om) och har nu äntligen kommit överens om hur det nya de ska bygga ska se ut.

Vad mer, vad mer... ?

Asch, skit samma. Lite bilder från veckorna som gått får säga sitt istället. Ha det! :)


En skitig Thea som tillslut hamnade i badet :P



Första två bilderna så firas hon hos sin mamma, andra två hos mig (eller ja, vid var hos min mor).
Hon krävde likadan tårta på båda ställena med, en rosa princesstårta med gul blomma och gröna blad hehe...



Lilltjejen på badet, mittenbilden visar förresten vilken ordning hon har. Slocknade fem min efter vi kommit hem.


image66


Saknad...

Jag kommer sakna din blogg otroligt mycket.

RSS 2.0