Indy 5? :P


Hata reklam mer än bara för reklamen i sig...

Så förbannat störigt. Sitter o mekar med jekla CSS skiten (Cascading Style Sheets) och när man väl börjar få lite grepp om det och designen börjar fungera som den ska så skiter sig allt endå.

Jag kan inte CSS, har aldrig kunnat. Testar mig fram, lär mig de olika delarna och misslyckas med en massa saker jag testar innan jag får det att bli som jag vill. Att så här efter allt detta slitet se att alla "element" funkar som de ska (tro mig, det är jobbigt när man inte kan), så kollar jag sidan för att se hur den blev.

I Firefox, skitbra, allt sitter där det ska.
I Internet Explorer, skitbra, allt sitter där det ska...  

...nej, vänta! Vafan. Aha... I firefox har jag en add som tar bort reklamen, det finns inte i IE.

Testar utan adden i FF och ser samma skit som i IE. Reklamen sätter sig mellan två fiiina inlägg och förstör hela designen. Alla inlägg hamnar fint i eget "fönster" med runda hör o hela skiten, men reklamen, nej nej. Den skiter i hela designen, tar o väljer en del bara o sätter som fiiin bakgrund så det ser ut som om en femåring gjort sidan, en dum femåring ska poängteras (då jag ligger i nivå med en hyfsat smart femåring, fråga min dotter vi är på typ samma nivå :P)


Vad fan ska man göra i det här läget?? Tja, börja om antar jag. Byta design totalt. En design med varje inlägg separerat i sitt egna fönster funkar ju fan inte. Tur jag inte la ner energi på det grafiska iaf, skulle gjorts när designen var klar...


Hatar reklam.. :S

Supernatural Säsong 5, Starring Mikael Guggenheim? :P


Septembers "viktiga" datum...

9 September:
11 September:
  • Eureka (Säsong 3, Avsnitt 17)
  • Psych (Säsong 4, Avsnitt 5)
17 September:
18 September:
  • Eureka (Säsong 3, Avsnitt 18)
  • Psych (Säsong 4, Avsnitt 6)
24 September:

RSS 2.0