Lilltjejen cyklar vidare...

Bara tvungen att lägga upp ett litet klipp på lillan när hon cyklar. :)
Förövrigt cyklade hon till och från dagiset hela veckan som vart hehe...


Faan. Måste sova nu. Svårt dock. Mindre än 10 timmar kvar innan jag ska vara i
rätten och få reda på om jag kommer få fortsätta ha min lilltjej hos mig. :(

Porr, snusk och äckel-skap :P

Vad in i h-vete är detta jag hittade?? hahaha...

Oron gnager...

Jaha. Advokaten idag då. In och förbereda sig för hur det kommer vara i rätten om en vecka och kolla igenom senaste sakerna som dumpit ner i min brevlåda. Jag har märkt det att jag drömmer inte någonting på natten längre, gjorde jag alltid innan, undrar om det hänger ihop.

Nervös, rädd och extremt jäkla orolig är jag.


På den lite trevligare sidan kan sägas att de senaste veckorna har vart underbara ändå. Inne på tredje veckan med lilltjejen nu och de senaste två dagarna har vi vart ute och cyklat. Jeklar vad hon cyklar bra nu, bara hopp på cykeln och iväg, inga problem alls. Och fort går det (till mina nervers förtret :P)


Nepp...rusa.

Svårt ibland...

...att finna orken att hålla en blogg uppdaterad.

Har hänt en massa senaste tiden iaf. Fått ytterliggare två (2) brev från advokaten angående vårdnaden. Det verkar som det blir mer och mer skitsnack nu, trodde inte det skulle det.

Ett av de sakerna som kommit upp i breven är att jag uppenbarligen skulle göra narr av mitt ex i min blogg. Det stämmer ju knappast vad jag vet, men om någon som kollar in här skulle orka så får ni gärna leta igenom min lilla blogg och berätta om ni hittar något som skulle vara rena påhopp på henne.

Och till mitt ex.. Ja.. Välkommen till min blogg :)

Jag är en datornörd...

Iaf borde jag klassas som en på grund av mitt datorintresse.

Jag spelar t.ex. World of Warcraft, vilket genast får alla som jag berättar det till att se på mig med precis de där "Shit, vilken nörd!"-ögon som jag antar att alla riktigt nerdekade datornördar ser varje dag.

Dessutom samlar jag på mig en herredjävlars massa filmer, program och spel till datorn. Mer än någon annan jag känner (ok, känner några som samlar fler filmer, men det är ju för att de är filmnördar :P). Jag har problem att slänga något om jag väl börjar samla på det så hårddiskarna blir fler och fler istället för att jag ska klara av att rensa på saker.

En av mina "nördigare" saker at samla på är iaf spel och program till Amigan då min första alldeles egenägda dator var en Amiga 500. Jag har nog samlat på varenda spel och program som någonsin släppts och har en bunt olika versioner av de emulatorer som gör att man kan använda PCn precis som en Amiga.

Döm då min förvåning och glädje när jag kom hem idag och upptäckte att jag fått ett fint brev innehållandes Cloantos Amiga Forever. Alltså den ultimata comersiella amigasamlingen. Grymt bra då det är svindyrt, speciellt för Premiumversionen som innehåller flertalet DVD fimer med olika reportage från just den tiden då min kära första-dator var som populärast. Och uppenbarligen helt gratis!

Jag har inte beställt det och det fanns inte med en enda lapp i paketet. Ingen aning om varför jag fick det, det stod inte ens det, utan allt som stod var mitt namn och adress på kuvertet som innehöll det fina Cloantos Amiga Forever 2008 Premium Edition.

Tack säger jag, men jag vet inte till vem. :)


Nåväl...
Det finns dock en sak som skiljer mig från "nördarna". Samma sak som gör att jag kallar mig själv för Dator-intresserad och inte -nörd. Det är enligt mig det som innom alla kategorier skiljer den intresserade från nörden.

Jag väljer alltid mina kompisar och roliga saker i verkliga livet före att sitta och ugla frmaför datorn! Ringer en polare och undrar om vi ska fika, eller ringer någon och säger att det é en fest på g. Eller ja, nästan vad som helst annat som kan räknas som socialt, så säger jag alltid "Javisst!" utan att tveka och stänger genast ner det jag skulle råka göra vid datorn just då.

Nörden hade svarat "Nej, jag kan inte just nu, jag spelar"...



Tack för mig...


Ps. Jag har kvar min Amiga och den fungerar faktiskt fortfarande :P

Hösten...


Hösten påminner mig om mitt liv...
En grå period som egentligen innehåller en massa vackra färger, men oftast
är man för fixerad vid det trista gråa för att lägga märket till dem.

Första kyssen...

Det är din Första kyss och många frågor kan poppa upp I huvudet:





Är det rätt tillfälle?



Är det någon som tittar?



Vill min utvalda verkligen?



Luktar min andedräkt fräscht?



Sedan tänker du . . .



'Va fan!' och bara Gör det!!!










Hehe... Fick denna i en massmail och trots att jag hatar massmail (har en hel bunt "vänner" blockade när de inte fattat mitt nej till sånt) så var denna så förbannat söt. :P

I brist på fanfasi...

...så kan ni ju lyssna på ett par av de låtar som är bättre än man tror ;)


MusicPlaylistRingtones


Texten säger så mycket...

You say that we've got nothing in common
No common ground to start from
And we're falling apart
You'll say the world has come between us
Our lives have come between us
But I know you just don't care

I see you - the only one who knew me
And now your eyes see through me
I guess I was wrong
So what now? It's plain to see we're over,
And I hate when things are over -
When so much is left undone

Äntligen....

...är bänken till lilltjejen färdig. Nu kan hon samla alla leksaker och grejjer på samma ställe. Och det finns endå plats för TV och annat "stort" att ställas på den med.
Det känns helt sjukt att jag lyckades skapa den här från grunden. Började med råvirke i form av obehandlade plankor med bark och allt kvar. Sedan hyvlat och sågat till "riktigt" plankor för att sen limma ihop för att få de ordentliga skivorna som byggt upp stommen.

Japp... Jag är stolt. Skiten är helt i bastant trä, väger ton och kommer tåla allt lilltjejen kan slänga mot det. Nu måste jag bara se till att jag har lilltjejen kvar hos mig med :S

Klar..

Here goes :P




RSS 2.0