At least I'm alive...

Je, hehe Tur att en bloggs ursprungstanke är att skrivas för och av författaren och inte för att stilla andras behov. Isf hade jag fått sparken för länge sen hehe :P

Jag lever och frodas iaf, eller ja, jag lever iaf. Datorns problem är fixat nu med och den fungerar helt felfritt så länge man inte råkar knuffa till den. Jag med all min datakunskap tog den lätta vägen ut och gick och köpte en ny dator (den gamla köptes 2001) och gisses om jag är nöjd. Från att konstant haft problem med värmen i gamla datorn så bytte jag upp mig till en som får mig att behöva ha på extra strumpor för att jag inte ska frysa :)

Att jag kan spela alla spel som någonsin släppts numera gör ju inte saken tråkigare hehe...
Gissa vilken som är nya datorn:
Gamla Vs Nya datorn

Kanske inte var så svårt? Ajja...


Annars har det bara hänt tusentals olika saker som jag inte orkar gå in på allt med.

Julen har vart förbi vilket fick mig att inse att jag nått den punkten i mitt liv då jag verkligen har blivit riktigt jävla gammal. Detta insåg jag när jag fick en dammsugare och en skotork i julklapp. Det var inte bara julklapparna i sig som fick mig att känna mig gammal, snarare var det att jag hade önskat mig dem i julklapp. Slut på tiden då man önskade sig "roliga" klappar och fram för tiden då man önskar sig nyttiga istället

Har dessutom hunnit fylla 32 år nu (man e ju januaribarn) och lilltjejen har hunnit fylla 5 år. Stor flicka jag har nu. Förövrigt är lilltjejen någon som det är väldigt tacksamt att köpa presenter till då hon utbrister "Åhhh.. Så fiiiin, Taaaaack!!" om precis allt hon får. :)

Socialkontoret Har skickat sina två kvinnor på besök för att se hur lilltjejen har det här hemma med (inför rättegången om lillans boende) och dessutom haft ett privat snack med lilltjejen på kontoret. Verkade inte som att de fann några problem med hennes boende, men man vet ju aldrig. Nu kan jag iaf slappna av en stund då de ska kolla läget hos lillans mor och på förskolan innan det är dags för sista besöket. Minst 2 veckor som jag inte behöver tänka på det är skönt.

Nu orkar jag inte skriva mer, har annat att göra. Syns om ett halvår hahaha...

RSS 2.0