Datorn drar sin sista suck...

Jopp. Först så brakar dataskiten samman, eller ja, Windows snarare. Visade sig att när man avinstallerade ett visst spel så slängdes fonter som windows behövde. Bra jobbat! Så bara att ominstallera allt och med tanke på hur mycket skit jag egentligen har installerat på burken så blir det ett heltidsprojekt att göra backup först och framförallt att installera allt senare igen. (minus några då :P)

Men men. Vad märker jag när jag precis lyckats installera Windows inkl. alla uppdateringar (gissa hur många omstarter det krävde)? Jopp. Nätaggregatet. Den lilla jekla lådan som skickar ut all ström i rätt mängd till alla andra delar i datorn, den luktar lite ehm. bränt. Kollade den lite extra och jopp, tro fan att skiten är glödhet och den stora fina fläkten som skulle vara så effektiv, den stod helt stilla.

Så, sitter nu och oroar mig för när (och inte om) den ska dö och hur fattiga jag ska kunna få ihop till en ny dator, gudarna ska veta att jag behöver en.  Men fy skam att klaga, har lyckats få den här datorn att hänga med fram tills nu iaf genom att bara byta någon del här o var under åren som gått (gissar på 5 år).

Suck...

Saker händer även i det dolda...

Jopp. Har inte skrivit här på hur länge som helst, men det betyder inte att jag har ett händelselöst liv (snarare tvärtom).  Jag har som alltid hjärnan full med alla möjliga saker som snurrar runt tills den blir en orkan, och som vanligt så skriver jag ner det mesta av det så att det får komma ur systemet lite.

Däremot har jag vart dålig på att pränta ner det på den här sidan, men det har som sagt innan sina förklaringar. Jag kan inte bara skriva ner allt jag bara får in i huvudet utan måste tänka igenom mycket mer vad jag skriver, hur vissa uppfattar det jag skriver och att inte posta bilder som jag vill.

De blider som jag lagt upp, de ligger kvar, postat är postat och allt som hamnar på nätet "ligger kvar på nätet för evigt" ändå (citat btw), så att ta bort det nu vore ju ingen vits. Om någon nu skulle ploppa in här och läsa sista raden låter det iof som att jag postar hur utlämnande bilder som helst på allt och alla. Så är ju inte riktigt fallet. Bara kolla de bilder som ligger här så ser ni att förrutom skrämmande bilder på mig själv så är det mestadels skrytbilder på min dotter. :)

Nepp... Så är det iaf, att posta en öppen blogg är inte helt accepterat längre så blir tvungen till delad blogg om jag ska orka fortsätta. Hädanefter kommer nog den här bloggen få sina inlägg då och då, men den kommer sluta gå in på djupet.

------

Har min egna lilla hörna att fylla ut det mer djupa i själen som jag känner för att kasta ur mig. Så från och med nu (eller framöver) så delar jag in mig på denna sida och en med en fin /sensur sida. sketaful.blogg.se/sensur för att vara exakt. Hehe Hade inte mer fantasi än så :P

---------

Förövrigt tycker jag det vore trevligare ifall de som läser min blogg som är/var nära mig i mitt liv gärna skriver ett litet hej nästa gång de kikar förbi. Tycker det känns förbannat dumt att snoka runt anonymt då jag faktiskt skriver öppet här för alla och det då självklart innefattar er med.

Bilden lilltjejen målat som jag har som pressbild (iaf på vita designen) till höger finns förresten i en fin större version på min dator om ni skulle vilja ha den istället för den lilla jag förstår ni redan tankat ner. MEN då måste ni fråga först...

//MVH
Lilla gubben

RSS 2.0