Mörkt och rött igen...

...på bloggen hehe. Hittade de gamla mallarna liggandes på hårddisken så jag kunde fixa till mitt lilla misstag med bloggen. Gamla designen tillbaka igen. Undrar om Joel ser texten nu? ;:P hähä

Fast sedan blogg.se gjort sin flytt så har jag upptäckt att jkag var tvungen att länka om alla bilder, bakgrunder o skit för adresserna hade ändrats. Skumt, skumt och onödigt. Nu är det en jekla massa engelska oxå.. (fast jag kan eng så vafaan hehe)


Vilket liv det vart här igår. Var över på kaffe hos grannen och lilltjejen och hans barn bara retades, bråkade och grät.
Sen gick vi hem till mig allihop och efter en stund så började lilltjejen och grannen s dotter leka hur bra som helst.
Efter en stund på lekplatsen så följde grannens lilltjej med hem och de lekte fram till 23(!) och hade det trevligt medans
jag bakade bullar.

Bullar ja...
Räknade lite fel på bullstorleken. Blev gigantiska bullar :P
Stora bullar i bullerbyn...
(jag har en stor ugn, borde fått plats fler bullar då :P)


Ajja, det var en hyfsat bra lördag iaf, även om vi glömde äta godis. :)

Det är natt...

Japp. Klockan visar alldeles för mycket igen, faan att jag aldrig kan somna i tid. Men men, så är det, är van.

Sista helgen med lilltjejen nu innan det blir två tomma veckor. Hatar det. tror alltid att det ska bli lite skönt ändå att få lite ensam tid att hinna fixa alla saker som man inte kan göra med lilltjejen springandes vid benen (eller snarar midjan, jeklar vad hon växer!) men det visar sig alltid bli samma jekla sak. Två veckor av får-inte-fingret-ur-röven-till-att-göra-något-för-det-är-tomt-och-trist fram till sista helgen innan lilltjejen kommer tillbaka då hysterisk städmani tar över så att lyan ser ok ut när hon klampar in.

Måste skaffa mig ett liv. Eller snarare, måste ta tag i det liv jag har och göra det bästa av det.

Ta bara mina fantastiska inlägg i bloggen. Så extremt uppdaterade, eller hur? :P
Jag har varje dag en massa saker att slänga ut här, massor av kul, knepiga eller i vissa fall, tråkiga saker händer runt om mig som jag känner att jag verkligen vill skriva om. Har ett helt uppslagsverk i huvudet, men tro faan, inte kan jag få ur skiten.
Nej nej. Ingen tid att skriva när lillan är vaken och när hon sover så har jag inte orken. Somnar oftast på soffan i någon slags drågad halv-sömn. Och de veckor jag inte har lillan här, ja tro faan att allt känns för grått för att skriva.

SKA försöka skärpa mig, men har inte så stora förhoppningar. Jag har t.o.m. en massa roliga bilder jag skulle vilja lägga upp, men orkar inte ens bry mig att tömma kameran över till datorn. Nepp. Skärpning!


Idag har iaf lillan och jag vart och köpt en sulky och barnvagn, båda för dockor då lillan klarar av att springa ett marathon utan problem. Lyckat köp måste erkännas, det var länge sen lillan var så koncentrerad i lekandet. Körde runt sina dockor och pratade med dem och pussade dem gonatt och hela köret. Förbannat sött med en fyraåring som tar hand om sina dockor som om det var riktiga bebisar. Hade antagligen fått remiss till psykologen om jag hade lekt med dem så haha.



Dagens roligaste kommentar var nog från lilltejen med. JAg råkade välta hennes sulky och denne lille fyraåring sätter händerna i sidorna, kollar argt på mig och säger (med extremt vuxen röst) "Bra jobbat pappa!". Inte ett uttryck jag hört henne använda förrut så jag föll nästan omkull i ett skrattanfall. :P

Förövrigt sa hon "Pappa, vad stark du är!" idag när jag bar hennes vagnar upp för trapporna. Får jag sådana kommentarer från henne när hon är tonåring sen så kommer det ju vara en jekla boost för självförtroendet :P



Ajja, godnatt!

(förövrigt var det ett missöde som "fuckade upp" min blogg till denna fula design)

Allt är som det ska igen :)

Det är sjukt hur bra jag mår igen. Hur lugnet bara sprider sig genom kroppen och jag bara slappnar av.
Jupp. Nu är allt som det ska igen. Pappas lilla flicka är hemma. :)

Jopp. Man mår bra av att se det.

Behövs ingen text...


Snusande bonnläpp!

Japp. Vaknade upp idag med världens största överläpp. Den var så förbannat svullen att jag bara kunde stå och skratta åt min egen spegelbild. Eftersom det bara är ena sidan som var skadad och därför svullnade upp så såg det ju extra roligt ut.

Ni som sett bonnläppen med halva dosan snus under läppen, ni vet exakt hur jag ser ut idag ;P

Sådär...

Japp, tillbaka en stund här nu iaf och det har hänt lite saker sen sist (det var ju ett jekla tag sen jag skrev sist så), men orkar inte tänka igenom det så mycket så jag kan pränta ner allt här.

Däremot kan sägas att jag fortfarande inte fattar ett skit av mitt ex jekla tjat om att ha vår dotter för sig själv. Det har snarare blivit rörigare. Hennes advokat skulle ju skicka in en stämningsansökan till rätten och jag har väntat nu i över en och en halv månad på den men ingenting har dykt upp. Det borde dykt upp för länge sen.
För det andra så är jag "aktiverad" som det så fint heter så jag måste göra saker varje dag nu vilket gjort att jag har min dotter på dagis varje dag och inte kan lämna över henne själv till hennes mamma på måndagarna, så somd et vart innan.

Messade exet iaf och sa det att hon fick hämta lilltjejen på dagis istället vilket gav mig ett fint svar tillbaka om att det var jättebra. Mitt kära ex som inte vill prata med mig och som samtidigt använt det som en av alla ursäkter till hela tvisten, att vi inte pratar. Nu skrev hon dessutom att det var jättebra att lämna och hämta lilltjejen på dagis "Så som vi hade bestämt från början".

"Vi" hade inte direkt bestämt det utan det var hennes önskemål och jag gick med på det för husfridens skull. Själv tycker jag det är mycket bättre att vi lämnar över henne oss emellan personligen då vi samtidigt kan prata lite och säga om det hänt något, men det tycker hon är onödigt. Eftersom vi inte pratar annars så var det det enda sättet vi kunde diskuterat lite om lilltjejen, men men...

Den andra "roliga" saken var att hon undrade om jag kunde ta lilltjejen 17-27 september efter som "de" hade semester då. Jag antar att de ska ut och resa eller något, men jag fattar inte grejen riktigt endå. Om jag nu är så dålig att ha vår dotter hos som hon försökt påstå hela tiden så duger jag visst trots allt när de har semester. Lite dubbelt det där, då kan jag väl inte vara så farlig?

Men det som stör mig mest är nog hela grejjen med semestern. Om jag hade semester hade jag ju definitivt viljat ha lilltjejen hos mig då det inte blir så mycket tid med henne när man jobbar heltid. Men nej, här ska hon väck direkt. Det värsta är nog att det var samma sak när exet gifte sig. Då fick jag ta lilltjejen under helgen som brölloppet var för "de ville inte ha krånglet med en unge" när det gifte sig.

Jag kan bara prata om min egen syn på det men jag kan inte tänka mig något annat än att ha lilltjejen som brudnäbb på mitt bröllop om jag någonsin gifter mig, men det känns som mitt käre ex tycker vår dotter ska vara med på de delar i hennes liv som är stora. Men men...

[hr]

Förövrigt så dök jag rakt in i en sten idag vilket slutade med sex st stygn i läppen.
Det var riktigt jekla otäckt då hela såret såg ut som om det sprängts upp innifrån med massa blod, köttslamsor och allt. Men jag hade en jekla tur. 3 mm upp eller ner och mina tänder eller min näsa skulle vart pulver just nu. Det gör jekla ont, jag får inte bada på en vecka och jag har blött he4la dan, men endå en jekla röta.

Här é en vacker bild på min fina skada (känsliga tittare varnas).
Bilden gör förövrigt inte skadan rättvisa då den är tusen gånger
läskigare i verkligheten (det är ett stort jekla köttigt hål).
Japp, 6 stygn blev det...


Så.. det var kort-kort fattat om lite saker iaf. Ska försöka skriva lite oftare nu :P


RSS 2.0